KukkakauppaKukkakimput ja asetelmat


Bloomworks kukkapalvelusta saat kauniit ja tuoreet kukat sekä istutukset kaikkiin tilaisuuksiin ja tilanteisiin. Valmistamme tyylikkäät, yksilölliset kimput ja asetelmat kotiin, juhliin ja yrityskäyttöön. Kortit ja nauhat saat halutessasi mukaan valmiiksi tekstattuna.

 

Hääkukat


Kukat juhliin


Kauniit kukat herättävät juhlavieraat oikeaan tunnelmaan ja tekevät juhlista osaltaan ikimuistoiset. Suunnittelemmme ja toimitamme tilaisuuden ja juhlapaikan luonteeseen sopivat kukkakoristeet. Kauttamme saat vuokrattua myös maljakot ja koristeet, suurilla koristerungoilla lisäämme helposti juhlatilan näyttävyyttä.

 

Hautajais- ja surukukat


Kausikukat ja -istutukset


Kukkien tilaus ja toimitus


Kukat

Valmistamme kimput ja asetelmat aina yksilöllisesti asiakkaan toiveet ja käyttötilanteen huomioiden. Toimitamme kukat aina mahdollisimman tuoreena suoraan asiakkaan käyttöön. Kukkatilaus onnistuu parhaiten puhelimitse, jolloin saamme yhdessä suunniteltua sinulle sopivat kukat sekä sovittua toimitusajasta ja -tavasta.

Kausi-istutukset

Sidottavien kimppujen ohella kukkakauppamme valmistaa sesongin mukaisia istutuksia, koristeita ja kransseja. Näitä pidempään kestäviä tuotteita teemme myös valmiiksi ennen sesonkia - löydät kuvia ja ajankohtaista tietoa kausituotteista Facebook-sivuiltamme. Kysy myös yksilöllisesti omaan ruukkuusi tehtäviä istutuksia!

Tilauksen nouto

Valmiin tilauksen voit noutaa työhuoneeltamme osoitteesta Vähäheikkiläntie 56, Turku. Haku onnistuu liikkeen aukioloaikoina sekä tarvittaessa erikseen sovittavana ajankohtana.

Kukkalähetti

Haluttaessa toimitamme myös suoraan asiakkaan osoitteeseen Turun alueella (Turku, Kaarina, Raisio, Naantali, Lieto). Työhuoneeltamme on hyvät yhteydet erityisesti itäiseen Turkuun ja Hirvensalon suuntaan.