Kukkakurssit


Kurssimme kesällä 2024

Muistathan myös mahdollisuuden ryhmille räätälöityihin kursseihin!


Toukokuu


To 23.5. klo 17:30-19
Kuivakukkakranssi, 42 €
Kurssilla tehdään metalliseen pohjaan (pyöreä tai sydän) erilaisilla kuivilla ja tuoreilla leikkokukilla kaunis kranssi. Materiaalit on valittu niin, että ne kuivuvat kauniisti ja kranssia voi pitää myös sisällä.

Kesäkuu


To 6.6. klo 17:30-19
Leikkokukka-asetelma, 45 €
Kurssilla valmistetaan leikkokukista ja vihreistä ilmava luonnollinen asetelma kanaverkkopohjaan. Tuo asetelmaa varten oma astia mukaan. (Vedenpitävä ja läpinäkymätön kulhomainen astia, halkaisija n. 15-25 cm ja reunan korkeus n. 10-15 cm.) Tai voit ostaa astian kurssin yhteydessä. Ota mielellään mukaan kori tai laatikko asetelman kotiinkuljetusta varten.

Ke 12.6. klo 17:30-19
Kesäinen kimppu, 45 €
Kurssilla opetellaan kimpun sitomista spiraalitekniikalla. Voit tehdä yhden ison tai kaksi pienempää kimppua.

To 20.6. klo 17:30-19
Juhannusseppele, 35 €
Kurssilla tehdään kukkamateriaalista kevyt pääseppele. Saat juhannukseksi ihanan seppeleen päähän tai muuksi koristeeksi. Seppele säilyy hyvin viileässä pidettynä useamman päivän. Kurssi sopii hyvin nuoremmillekin osallistujille.

Heinäkuu


To 4.7. klo 17:30-19
Kukkaseppele, 35 €
Kurssilla tehdään kukkamateriaalista kevyt pääseppele. Saat ihanan seppeleen vaikka Ruisrockiin tai kesäjuhliin. Seppele säilyy hyvin viileässä pidettynä useamman päivän.

Elokuu


To 22.8. klo 17:30-19
Elokuun kimppu, 45 €
Kurssilla opetellaan kimpun sitomista spiraalitekniikalla. Voit tehdä yhden ison tai kaksi pienempää kimppua.

Ti 27.8. klo 17:30-19
Kuivakukkakranssi, 42 €
Kurssilla tehdään metalliseen rinkulapohjaan erilaisilla kuivilla ja tuoreilla leikkokukilla kaunis kranssi. Materiaalit on valittu niin, että ne kuivuvat kauniisti ja kranssia voi pitää myös sisällä.

Ilmoittautuminen

Bloomworks kukkapalvelun kursseille voit ilmoittautua soittamalla, tekstiviestillä tai sähköpostilla. Ilmoita nimesi, puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi.

Ilmoittautuminen on sitova, sitoudut silloin maksamaan kurssimaksun. Jos olet estynyt saapumaan kurssille, voit järjestää toisen osallistujan tilallesi tai voit noutaa kurssin materiaalipaketin ennakkoon sovitusti.

Mainitse ilmoittautumisen yhteydessä, mikäli sinulla on kurssille lahjakortti tai joku muu maksaa kurssimaksusi.

Saavuthan kurssille terveenä.

Muutokset aikatauluihin ovat mahdollisia. Kurssit järjestetään sillä varauksella, että osallistujia on riittävästi. Ilmoittautuneille ilmoitetaan henkilökohtaisesti muutoksista, tai mikäli kurssi joudutaan perumaan.

Vapaita kurssipaikkoja voit tiedustella viime hetkelläkin.

Kurssimaksu sisältää opetuksen ja materiaalit. Oman essun ja työhanskat voi ottaa mukaan ja korin tms. töiden kotiinkuljetusta varten. Maksun voit suorittaa kurssin yhteydessä käteisellä tai yleisimmillä pankki- ja luottokorteilla.

Kaikki kurssit järjestetään Bloomworks kukkapalvelun tiloissa Vähäheikkilässä. Opettajana toimii floristi ja muotoilija Johanna Lappalainen.


Räätälöidyt kurssit - Polttarit, TYHY-päivät jne.

Haluatko sormet multaan, rakentaa risuista kauniita kransseja tai tutustua kukkasidontaan? Kokoa pieni ryhmä vaikka ystävistäsi ja työkavereistasi - suunnitellaan yhdessä teille sopiva kurssi. Esim. 2 tunnin kurssi 4-6 henkilölle 25 € / henk. + materiaalit. Tiloihimme Vähäheikkilään mahtuu maksimissaan noin 20 tekijää.


Tunnelmia kursseilta

Järjestämme säännöllisesti hauskoja kukkakursseja sekä lapsille että aikuisille: iltoja kaveriporukoille, kukkasynttäreitä, kranssipajoja jne. Osallistujamäärät ovat vaihdelleet muutaman hengen kursseista noin sadan hengen kranssipajaan Espoon WeeGee-talossa.