Kukkakurssit


Kurssimme keväällä 2024

Muistathan myös mahdollisuuden ryhmille räätälöityihin kursseihin!


Helmikuu


La 10.2. klo 14-15:30
Tulppaaniasetelma, 45 €
Jos sinulta löytyy InVase + aaltovaasi, niin ota ne mukaan kurssille. Tai muu kiva maljakko, johon tehdään tukikehikko alumiinilangasta. Maljakkoon asetellaan tulppaaneista sekä muista leikkokukista ja vihreistä kaunis ilmava asetelma. Ota mielellään mukaan kori tai laatikko työn kotiinkuljetusta varten.

Ti 13.2. klo 17:30-19
Ystävänpäiväkimppu, 45 €
Kurssilla opetellaan kimpun sitomista spiraalitekniikalla. Voit tehdä yhden ison tai kaksi pienempää kimppua.

Ke 28.2. klo 17:30-19
Kuivakukkakranssi, 42 €
Kurssilla tehdään metalliseen pohjaan (pyöreä tai sydän) erilaisilla kuivilla ja tuoreilla leikkokukilla kaunis kranssi. Materiaalit on valittu niin, että ne kuivuvat kauniisti ja kranssia voi pitää myös sisällä.

Maaliskuu


To 7.3. klo 17:30-19
Naistenpäivän kimppu, 45 €
Kurssilla opetellaan kimpun sitomista spiraalitekniikalla. Voit tehdä yhden ison tai kaksi pienempää kimppua.

La 16.3. klo 14-15:30
Keväinen asetelma, 45 €
Kurssilla tehdään leikkokukista ja oksista ilmava luonnollinen asetelma kanaverkkopohjaan. Asetelmaa varten pitää tuoda oma astia mukaan. (Vedenpitävä ja läpinäkymätön kulhomainen astia, halkaisija n. 15-25 cm ja reunan korkeus n. 10-15 cm.) Tai voit ostaa astian kurssin yhteydessä. Ota mielellään mukaan kori tai laatikko asetelman kotiinkuljetusta varten.

To 21.3. klo 17:30-19
Keväinen kranssi, 42 €
Kurssilla valmistetaan risupohjainen kranssi, jota koristellaan keväisillä materiaaleilla. Omat puutarhahanskat on hyvä ottaa mukaan.

La 23.3. klo 14-15
Keväinen istutuspaja, 42 €
(35 €, jos sinulla on oma astia)

Keväinen istutuspaja lapsille ja aikuisille. Ajatuksena on, että aikuinen työskentelee yhdessä lapsen kanssa ja istuttaa keväisistä ruukkukukista laakeaan istutusastiaan pikkupuutarhan. Istutuksen joukkoon voi sitten laittaa omia pikku eläimiä, pupuja tai muita leluja koristeeksi. Kurssimaksu sisältää istutusastian, istutusmateriaalia, multaa, sammalta, oksia ja koristeita.

To 28.3. klo 17:30-19
Pääsiäiskukka-asetelma, 50 €
(45 €, jos sinulla on oma astia)

Pääsiäiseksi kaunis kukka-asetelma pöytään. Kurssilla tehdään leikkokukista asetelma kukkasieneen. Muovinen asetelmapohja sisältyy materiaaleihin, mutta voit ottaa myös oman astian mukaan. (Vedenpitävä ja läpinäkymätön kulhomainen astia, halkaisija n. 15-25 cm ja reunan korkeus n. 5-12 cm.) Ota mielellään mukaan kori tai laatikko asetelman kotiinkuljetusta varten.

Huhtikuu


Ti 16.4. klo 17:30-19
Kuivakukkakranssi, 42 €
Kurssilla valmistetaan metalliseen rinkulapohjaan erilaisilla kuivilla ja tuoreilla leikkokukilla kaunis kranssi. Materiaalit on valittu niin, että ne kuivuvat kauniisti ja kranssia voi pitää myös sisällä.

Ma 29.4. klo 17:30-19
Vappukimppu, 45 €
Kurssilla opetellaan kimpun sitomista spiraalitekniikalla. Voit tehdä yhden ison tai kaksi pienempää kimppua.

Ilmoittautuminen

Bloomworks kukkapalvelun kursseille voit ilmoittautua soittamalla, tekstiviestillä tai sähköpostilla. Ilmoita nimesi, puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi.

Ilmoittautuminen on sitova, sitoudut silloin maksamaan kurssimaksun. Jos olet estynyt saapumaan kurssille, voit järjestää toisen osallistujan tilallesi tai voit noutaa kurssin materiaalipaketin ennakkoon sovitusti.

Mainitse ilmoittautumisen yhteydessä, mikäli sinulla on kurssille lahjakortti tai joku muu maksaa kurssimaksusi.

Saavuthan kurssille terveenä.

Muutokset aikatauluihin ovat mahdollisia. Kurssit järjestetään sillä varauksella, että osallistujia on riittävästi. Ilmoittautuneille ilmoitetaan henkilökohtaisesti muutoksista, tai mikäli kurssi joudutaan perumaan.

Vapaita kurssipaikkoja voit tiedustella viime hetkelläkin.

Kurssimaksu sisältää opetuksen ja materiaalit. Oman essun ja työhanskat voi ottaa mukaan ja korin tms. töiden kotiinkuljetusta varten. Maksun voit suorittaa kurssin yhteydessä käteisellä tai yleisimmillä pankki- ja luottokorteilla.

Kaikki kurssit järjestetään Bloomworks kukkapalvelun tiloissa Vähäheikkilässä. Opettajana toimii floristi ja muotoilija Johanna Lappalainen.


Räätälöidyt kurssit - Polttarit, TYHY-päivät jne.

Haluatko sormet multaan, rakentaa risuista kauniita kransseja tai tutustua kukkasidontaan? Kokoa pieni ryhmä vaikka ystävistäsi ja työkavereistasi - suunnitellaan yhdessä teille sopiva kurssi. Esim. 2 tunnin kurssi 4-6 henkilölle 25 € / henk. + materiaalit. Tiloihimme Vähäheikkilään mahtuu maksimissaan noin 20 tekijää.


Tunnelmia kursseilta

Järjestämme säännöllisesti hauskoja kukkakursseja sekä lapsille että aikuisille: iltoja kaveriporukoille, kukkasynttäreitä, kranssipajoja jne. Osallistujamäärät ovat vaihdelleet muutaman hengen kursseista noin sadan hengen kranssipajaan Espoon WeeGee-talossa.