Kukkakurssit


Kurssimme syksyllä 2018

Kurssivalikoima täydentyy joulun lähestyessä.


Syyskuu


To 13.9. klo 18-19:30
Syyskimppu, 40 €
Kurssilla opetellaan kukkakimpun sitomista spiraalitekniikalla. Voit tehdä yhden ison tai kaksi pienempää kimppua.

Ke 19.9. klo 17:30-19
Syyskranssi, 30 €
Kurssilla valmistetaan risuista kranssipohja (n. 30 cm halk.) ja lisämateriaalina käytetään eri luonnonmateriaaleja: esim. varpuja, käpyjä, sammalta, marjoja ja callunaa. Omat puutarhahanskat on hyvä ottaa mukaan.

To 27.9. klo 18-19:30
Kukka-asetelma, 40 €
Kurssilla tehdään leikkokukista ja oksista ilmava, luonnollinen asetelma kanaverkkopohjaan. Asetelmaa varten pitää tuoda oma ruukku tai kulho (vedenpitävä, läpinäkymätön) mukaan.


Lokakuu


Ke 3.10. klo 17:30-19
Kuivakukkakranssi, 35 €
Kurssilla tehdään metalliseen rengaspohjaan (halk. 30 cm) erilaisilla kukilla ja vihreillä kaunis kranssi. Materiaalit on valittu niin, että ne kuivuvat kauniisti ja kranssia voi pitää myös sisällä.

To 11.10. klo 18-19:30
Lokakuun kimppukurssi, 40 €
Kurssilla opetellaan kukkakimpun sitomista spiraalitekniikalla. Voit tehdä yhden ison tai kaksi pienempää kimppua.

Ti 16.10. klo 18-19:30
Eukalyptuskranssi, 35 €
Kurssilla tehdään taipuisista oksista kranssipohja, ja se päällystetään erilaisilla eukalyptuksen varsilla. Rusettinauha kuuluu myös hintaan. Omat puutarhahanskat on hyvä ottaa mukaan.

Su 21.10. klo 15-16
Istutuspaja lapsille ja aikuisille, 30 €
Pajassa lapsi ja aikuinen voivat istuttaa yhdessä kivan syksyisen istutuksen. Kurssimaksu sisältää istutusastian ja istutusmateriaalia: multaa, sammalta, oksia ja käpyjä.

Marraskuu


To 1.11. klo 17:30-19
Sammalkoriste, 35 €
Kurssilla valmistetaan sammaleesta erilaisia koristeita. Voit tehdä eri kokoisia sammalpalloja, sammalkranssin tai muita muotoja. Muotojen runkona käytetään kanaverkkoa, salimkuitua, risuja ja kuivasientä. Koriste käy sekä sisälle että ulos. Omat puutarhahanskat on hyvä ottaa mukaan.

La 10.11. klo 14-15:30
Marraskuun kimppukurssi, 40 €
Kurssilla opetellaan kimpun sitomista spiraalitekniikalla. Voit tehdä vaikka isänpäiväksi kauniin kimpun.


Ilmoittautuminen

Bloomworks kukkapalvelun kursseille voit ilmoittautua soittamalla, tekstiviestillä tai sähköpostilla. Ilmoita nimesi ja yhteystietosi. Sitovat ilmoittautumiset tulee tehdä viimeistään viikkoa ennen kurssin ajankohtaa.

Muutokset aikatauluihin ovat mahdollisia. Kurssit järjestetään sillä varauksella, että osallistujia on riittävästi. Ilmoittautuneille ilmoitetaan henkilökohtaisesti muutoksista, tai mikäli kurssi joudutaan perumaan.

Kurssimaksu sisältää opetuksen ja materiaalit. Oman essun ja työhanskat voi ottaa mukaan ja korin tms. töiden kotiinkuljetusta varten. Maksun voit suorittaa kurssin yhteydessä käteisellä tai yleisimmillä pankki- ja luottokorteilla.

Kaikki kurssit järjestetään Bloomworks kukkapalvelun tiloissa Vähäheikkilässä. Opettajana toimii floristi ja muotoilija Johanna Lappalainen.


Räätälöidyt kurssit - Polttarit, TYHY-päivät jne.

Haluatko sormet multaan, rakentaa risuista kauniita kransseja tai tutustua kukkasidontaan? Kokoa pieni ryhmä vaikka ystävistäsi ja työkavereistasi - suunnitellaan yhdessä teille sopiva kurssi. Esim. 2 tunnin kurssi 4-6 henkilölle 25 € / henk. + materiaalit.


Tunnelmia kursseilta

Järjestämme säännöllisesti hauskoja kukkakursseja sekä lapsille että aikuisille: iltoja kaveriporukoille, kukkasynttäreitä, kranssipajoja jne. Osallistujamäärät ovat vaihdelleet muutaman hengen kursseista noin sadan hengen kranssipajaan Espoon WeeGee-talossa.