Kukkakurssit


Kurssimme huhti-kesäkuussa 2018


Huhtikuu


Ke 25.4. klo 17:30-19
ABC-kirjainkurssi, 30 €
Kurssilla valmistetaan koivunrisuista ja salimkuidusta kirjaimia tai eri muotoja esim. sydän ja koristellaan ne kukilla. Kirjaimia voi tehdä yhden isomman tai useamman pienemmän. Esim. hääparille lahjaksi nimikirjaimet. Omat puutarhahanskat on hyvä ottaa mukaan.

La 28.4. klo 14-15:30
Vappukimppu, 40 €
Kurssilla opetellaan kimpun sitomista spiraalitekniikalla. Voit tehdä yhden ison tai kaksi pienempää kimppua.


Toukokuu


To 3.5. klo 17:30-19
Kukka-asetelma, 35 €
Kurssilla tehdään leikkokukista asetelma kukkasieneen. Muovinen asetelmapohja sisältyy materiaaleihin, mutta voit ottaa myös oman astian mukaan.

To 10.5. (Helatorstai) klo 11-12
Kukkaseppele, 28 €
Kurssilla tehdään kukkamateriaalista kevyt pääseppele. Loistava tilaisuus tehdä äidille/ mummille ihana seppele päähän äitienpäiväksi! (Säilyy hyvin viileässä pidettynä sunnuntaihin.) Sopii nuoremmillekin osallistujille.

To 17.5. klo 17:30-19
Keväinen kimppu, 40 €
Kurssilla opetellaan kimpun sitomista spiraalitekniikalla. Voit tehdä yhden ison tai kaksi pienempää kimppua.

To 24.5. klo 17:30-19
Kukka-asetelmia juhliin, 40 €
Kurssilla valmistetaan kevään ja kesän juhlien teemalla leikkokukista asetelmia omiin lasiastioihin. Astiat voivat olla erimuotoisia, yksi isompi vati tai sarja pienempiä astioita. Myös pullot tai pikkumaljakot sopivat. Ota mielellään mukaan kori tai laatikko töiden kotiinkuljetusta varten.

Kesäkuu


To 14.6. klo 17:30-19
Kesäinen kimppu, 40 €
Kurssilla opetellaan kimpun sitomista spiraalitekniikalla. Voit tehdä yhden ison tai kaksi pienempää kimppua.

Ke 20.6. klo 17:30-19
Juhannusseppele, 28 €
Kurssilla tehdään kukkamateriaalista kevyt pääseppele. Saat juhannukseksi ihanan seppeleen päähän tai muuksi koristeeksi! (Säilyy hyvin viileässä pidettynä useamman päivän.) Sopii nuoremmillekin osallistujille.Ilmoittautuminen

Bloomworks kukkapalvelun kursseille voit ilmoittautua soittamalla, tekstiviestillä tai sähköpostilla. Ilmoita nimesi ja yhteystietosi. Sitovat ilmoittautumiset tulee tehdä viimeistään viikkoa ennen kurssin ajankohtaa.

Muutokset aikatauluihin ovat mahdollisia. Kurssit järjestetään sillä varauksella, että osallistujia on riittävästi. Ilmoittautuneille ilmoitetaan henkilökohtaisesti muutoksista, tai mikäli kurssi joudutaan perumaan.

Kurssimaksu sisältää opetuksen ja materiaalit. Oman essun ja työhanskat voi ottaa mukaan ja korin tms. töiden kotiinkuljetusta varten. Maksun voit suorittaa kurssin yhteydessä käteisellä tai yleisimmillä pankki- ja luottokorteilla.

Kaikki kurssit järjestetään Bloomworks kukkapalvelun tiloissa Vähäheikkilässä. Opettajana toimii floristi ja muotoilija Johanna Lappalainen.


Räätälöidyt kurssit - Polttarit, TYHY-päivät jne.

Haluatko sormet multaan, rakentaa risuista kauniita kransseja tai tutustua kukkasidontaan? Kokoa pieni ryhmä vaikka ystävistäsi ja työkavereistasi - suunnitellaan yhdessä teille sopiva kurssi. Esim. 2 tunnin kurssi 4-6 henkilölle 25 € / henk. + materiaalit.


Tunnelmia kursseilta

Järjestämme säännöllisesti hauskoja kukkakursseja sekä lapsille että aikuisille: iltoja kaveriporukoille, kukkasynttäreitä, kranssipajoja jne. Osallistujamäärät ovat vaihdelleet muutaman hengen kursseista noin sadan hengen kranssipajaan Espoon WeeGee-talossa.