Kukkakurssit


Kurssimme keväällä 2018


Helmikuu


Ke 14.2. klo 18-19:30
Ystävänpäiväkimppu, 40 €
Kurssilla opetellaan kimpun sitomista spiraalitekniikalla. Voit tehdä yhden ison tai kaksi pienempää kimppua.

To 15.2. klo 18-19
Kukkaisa rengaskranssi, 30 €
Kurssilla tehdään metalliseen rengaspohjaan (halk. 30 cm) erilaisilla kukilla ja vihreillä kaunis kranssi. Materiaalit on valittu niin, että ne kuivuvat kauniisti ja kranssia voi pitää myös sisällä.

Ke 28.2. klo 18-19:30
Eukalyptuskranssi, 35 €
Kurssilla valmistetaan taipuisista oksista kranssipohja, joka päällystetään erilaisilla eucalyptuksen varsilla sekä muilla vihreillä. Hintaan sisältyy myös rusettinauha. Omat puutarhahanskat on hyvä ottaa mukaan.


Maaliskuu


La 3.3. klo 14-15
Lasten ja nuorten kukkakurssi, 25 €
Kurssilla teemme leikkokukista kukkasieniasetelman pieneen ruukkuun. 7-16-vuotiaille. Kurssille voi osallistua myös yhdessä vanhemman kanssa.

Ti 6.3. klo 17:30-19
Keväinen kimppu, 40 €
Kurssilla opetellaan kimpun sitomista spiraalitekniikalla. Voit tehdä yhden ison tai kaksi pienempää kimppua.

La 17.3. klo 13-16
Virpomisoksien koristelua – avoin paja
(5 oksaa/tekijä on maksuton)
Bloomworks kukkapalvelu kattaa pöydän oksilla ja koristemateriaaleilla ja mukaan saa tulla kaikenikäiset innokkaat virpomisoksien koristelijat. Pienemmillä vanhempien avustus suotavaa. Avoimeen pajaan ei tarvitse ilmoittautua etukäteen ja mukaan voi tulla ja mennä miten itselle sopii. Samaan aikaan mahtuu noin 15 tekijää.

Su 18.3. klo 17-18:30
Keväinen kranssi 1, 35 €

Ke 21.3. klo 18-19:30
Keväinen kranssi 2, 35 €
Kurssilla valmistetaan risupohjainen kranssi, jota koristellaan keväisillä materiaaleilla. Omat puutarhahanskat on hyvä ottaa mukaan.

La 24.3. klo 15-16
Keväinen istutus, 30 €
Keväinen istutuspaja lapsille ja aikuisille. Ajatuksena on, että aikuinen istuttaa yhdessä lapsen kanssa sinkkivatiin keväisen puutarhan, johon voi sitten sommitella omia pikku eläimiä, pupuja tai muita leluja asustelemaan. Kurssimaksu sisältää sinkkivadin, istutusmateriaalia, multaa, sammalta, oksia ja koristeita.

Ke 28.3. klo 17:30-19
Pääsiäiskukka-asetelma, 35 €
Pääsiäiseksi kaunis kukka-asetelma pöytään. Kurssilla tehdään leikkokukista asetelma kukkasieneen. Muovinen asetelmapohja sisältyy materiaaleihin, mutta voit ottaa myös oman astian mukaan.

Ilmoittautuminen

Bloomworks kukkapalvelun kursseille voit ilmoittautua soittamalla, tekstiviestillä tai sähköpostilla. Ilmoita nimesi ja yhteystietosi. Sitovat ilmoittautumiset tulee tehdä viimeistään viikkoa ennen kurssin ajankohtaa.

Muutokset aikatauluihin ovat mahdollisia. Kurssit järjestetään sillä varauksella, että osallistujia on riittävästi. Ilmoittautuneille ilmoitetaan henkilökohtaisesti muutoksista, tai mikäli kurssi joudutaan perumaan.

Kurssimaksu sisältää opetuksen ja materiaalit. Oman essun ja työhanskat voi ottaa mukaan ja korin tms. töiden kotiinkuljetusta varten. Maksun voit suorittaa kurssin yhteydessä käteisellä tai yleisimmillä pankki- ja luottokorteilla.

Kaikki kurssit järjestetään Bloomworks kukkapalvelun tiloissa Vähäheikkilässä. Opettajana toimii floristi ja muotoilija Johanna Lappalainen.


Räätälöidyt kurssit

Haluatko sormet multaan, rakentaa risuista kauniita kransseja tai tutustua kukkasidontaan? Kokoa pieni ryhmä vaikka ystävistäsi ja työkavereistasi - suunnitellaan yhdessä teille sopiva kurssi. Esim. 2 tunnin kurssi 4-6 henkilölle 25 € / henk. + materiaalit.


Tunnelmia kursseilta

Järjestämme säännöllisesti hauskoja kukkakursseja sekä lapsille että aikuisille: iltoja kaveriporukoille, kukkasynttäreitä, kranssipajoja jne. Osallistujamäärät ovat vaihdelleet muutaman hengen kursseista noin sadan hengen kranssipajaan Espoon WeeGee-talossa.