Kukkakurssit


Kurssimme keväällä 2023

Muistathan myös mahdollisuuden ryhmille räätälöityihin kursseihin!


Helmikuu


To 2.2. klo 17:30-19
Tulppaaniasetelma, 45 €
Jos sinulta löytyy InVase + aaltovaasi, niin ota ne mukaan kurssille. Tai muu kiva maljakko, johon tehdään tukikehikko alumiinilangasta. Maljakkoon asetellaan tulppaaneista sekä muista leikkokukista ja vihreistä kaunis, ilmava asetelma. Ota mielellään mukaan kori tai laatikko työn kotiinkuljetusta varten.

Su 12.2. klo 15:30-17
Ystävänpäiväkimppu, 45 €
Kurssilla opetellaan kimpun sitomista spiraalitekniikalla. Voit tehdä yhden ison tai kaksi pienempää kimppua.

Ti 28.2. klo 17:30-19
Kuivakukkakranssi, 42 €
Kurssilla tehdään metalliseen pohjaan (pyöreä tai sydän) erilaisilla kuivilla ja tuoreilla leikkokukilla kaunis kranssi. Materiaalit on valittu niin, että ne kuivuvat kauniisti ja kranssia voi pitää myös sisällä.

Maaliskuu


Ke 8.3. klo 17:30-19
Naistenpäivänkimppu, 45 €
Kurssilla opetellaan kimpun sitomista spiraalitekniikalla. Voit tehdä yhden ison tai kaksi pienempää kimppua.

Ke 22.3. klo 17:30-19
Keväinen asetelma, 45 €
Kurssilla valmistetaan leikkokukista ja oksista ilmava luonnollinen asetelma kanaverkkopohjaan. Tuo asetelmaa varten oma astia mukaan. (Vedenpitävä ja läpinäkymätön kulhomainen astia, halkaisija n. 15-25 cm ja reunan korkeus n. 10-15 cm.) Tai voit ostaa astian kurssin yhteydessä. Ota mielellään mukaan kori tai laatikko asetelman kotiinkuljetusta varten.

To 30.3. klo 17:30-19
Keväinen kranssi, 42 €
Kurssilla tehdään risupohjainen kranssi, jota koristellaan keväisillä materiaaleilla. Omat puutarhahanskat on hyvä ottaa mukaan.

Huhtikuu


La 1.4. klo 14:30-15:30
Keväinen istutuspaja, 42 €
(Hinta 35 €, jos tuot oman astian.) Keväinen istutuspaja lapsille ja aikuisille. Ajatuksena on, että aikuinen työskentelee yhdessä lapsen kanssa ja istuttaa keväisistä ruukkukukista laakeaan istutusastiaan pikkupuutarhan. Istutuksen joukkoon voi sitten laittaa omia pikku eläimiä, pupuja tai muita leluja koristeeksi. Hinta sisältää istutusastian, istutusmateriaalia, multaa, sammalta, oksia ja koristeita.

To 6.4. klo 17:30-19
Pääsiäiskukka-asetelma, 48 €
(Hinta 45 €, jos tuot oman astian). Pääsiäiseksi kaunis kukka-asetelma pöytään. Kurssilla valmistetaan leikkokukista asetelma kukkasieneen. Muovinen asetelmapohja sisältyy materiaaleihin, mutta voit ottaa myös oman astian mukaan. (Vedenpitävä ja läpinäkymätön kulhomainen astia, halkaisija n. 15-25 cm ja reunan korkeus n. 5-12 cm.) Ota mielellään mukaan kori tai laatikko asetelman kotiinkuljetusta varten.

Pe 28.4. klo 17:30-19
Vappukimppu, 45 €
Kurssilla opetellaan kimpun sitomista spiraalitekniikalla. Voit tehdä yhden ison tai kaksi pienempää kimppua.

Ilmoittautuminen

Bloomworks kukkapalvelun kursseille voit ilmoittautua soittamalla, tekstiviestillä tai sähköpostilla. Ilmoita nimesi, puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi.

Ilmoittautuminen on sitova, sitoudut silloin maksamaan kurssimaksun. Jos olet estynyt saapumaan kurssille, voit järjestää toisen osallistujan tilallesi tai voit noutaa kurssin materiaalipaketin ennakkoon sovitusti.

Ennen kurssia saat tekstiviestillä tai sähköpostilla maksulinkin kurssimaksun suorittamiseksi. Mainitse ilmoittautumisen yhteydessä, mikäli sinulla on kurssille lahjakortti tai joku muu maksaa kurssimaksusi.

Saavuthan kurssille terveenä.

Muutokset aikatauluihin ovat mahdollisia. Kurssit järjestetään sillä varauksella, että osallistujia on riittävästi. Ilmoittautuneille ilmoitetaan henkilökohtaisesti muutoksista, tai mikäli kurssi joudutaan perumaan.

Vapaita kurssipaikkoja voit tiedustella viime hetkelläkin.

Kurssimaksu sisältää opetuksen ja materiaalit. Oman essun ja työhanskat voi ottaa mukaan ja korin tms. töiden kotiinkuljetusta varten. Maksun voit suorittaa kurssin yhteydessä käteisellä tai yleisimmillä pankki- ja luottokorteilla.

Kaikki kurssit järjestetään Bloomworks kukkapalvelun tiloissa Vähäheikkilässä. Opettajana toimii floristi ja muotoilija Johanna Lappalainen.


Räätälöidyt kurssit - Polttarit, TYHY-päivät jne.

Haluatko sormet multaan, rakentaa risuista kauniita kransseja tai tutustua kukkasidontaan? Kokoa pieni ryhmä vaikka ystävistäsi ja työkavereistasi - suunnitellaan yhdessä teille sopiva kurssi. Esim. 2 tunnin kurssi 4-6 henkilölle 25 € / henk. + materiaalit. Tiloihimme Vähäheikkilään mahtuu maksimissaan noin 20 tekijää.


Tunnelmia kursseilta

Järjestämme säännöllisesti hauskoja kukkakursseja sekä lapsille että aikuisille: iltoja kaveriporukoille, kukkasynttäreitä, kranssipajoja jne. Osallistujamäärät ovat vaihdelleet muutaman hengen kursseista noin sadan hengen kranssipajaan Espoon WeeGee-talossa.