Tilaus & toimitus


Kukat

Valmistamme kimput ja asetelmat aina yksilöllisesti asiakkaan toiveet ja käyttötilanteen huomioiden. Toimitamme kukat aina mahdollisimman tuoreena suoraan asiakkaan käyttöön. Kukkatilaus onnistuu parhaiten puhelimitse, jolloin saamme yhdessä suunniteltua sinulle sopivat kukat sekä sovittua toimitusajasta ja -tavasta.

Kausi-istutukset

Sidottavien kimppujen ohella kukkakauppamme valmistaa sesongin mukaisia istutuksia, koristeita ja kransseja. Näitä pidempään kestäviä tuotteita teemme myös valmiiksi ennen sesonkia - löydät kuvia ja ajankohtaista tietoa kausituotteista Facebook-sivuiltamme. Kysy myös yksilöllisesti omaan ruukkuusi tehtäviä istutuksia!

Toimitus

Valmiin tilauksen voit noutaa työhuoneeltamme osoitteesta Vähäheikkiläntie 56, Turku. Haluttaessa toimitamme myös suoraan asiakkaan osoitteeseen Turun alueella (Turku, Kaarina, Raisio, Naantali, Lieto). Työhuoneeltamme on hyvät yhteydet erityisesti itäiseen Turkuun ja Hirvensalon suuntaan.

Vihersisustus

Lisää kotisi ja työpaikkasi viihtyisyyttä helposti viherkasvien avulla. Suunnittelemme visuaalisesti ja hoidollisesti kohteeseen sopivat kasvikokonaisuudet. Kasvihuollolla myös vanhat kasvit on mahdollista herättää edustuskuntoon. Asunnon myyjille tarjoamme vuokrattavaa vihersisustuspakettia kohteen myyntiä tukemaan.

Yhteystiedot


Johanna Lappalainen

floristi
muotoilija


Bloomworks kukkapalvelu

Vähäheikkiläntie 56 C
20810 Turku

Puh. 040 540 5555

bloomworks.fi

Bloomworks Facebookissa

Bloomworks Instagramissa